O.b.v. behaald resultaat

Jij bepaalt mijn waarde voor jou

Goud, zilver of brons?

Goud, zilver of brons?

De waarde van coaching, een workshop of een lezing is afhankelijk van een aantal factoren en dus vooraf vaak moeilijk vast te stellen. Daarom kun je bij mij kiezen om de prijs af te laten hangen van het behaalde resultaat.

Dit betekent wel dat we dan vooraf afspraken maken over het resultaat dat jij wilt behalen. Ga je voor goud, zilver of brons? Hoe lang wil je daar dan over doen. En hoeveel ga je er in die periode voor doen? Ook bepalen we vooraf wat je mij gaat geven als je dat resultaat in de overeengekomen periode volledig haalt.

Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.


Meer informatie

Na afloop van het traject bekijken we samen in hoeverre je het resultaat gehaald hebt. Jij bent de enige die de waarde van dat resultaat echt kan bepalen. Het zal afhankelijk zijn van hoe jij het resultaat ervaart, maar ook van wat je je kunt veroorloven.

De hoogte van de uiteindelijke rekening is dan afhankelijk van de mate waarin het resultaat behaald is, maar ook van de inspanning die je daarvoor hebt verricht.

De rekening hoeft overigens niet persé in geld te worden uitgedrukt, maar waardebepaling o.b.v. behaald resultaat wil niet zeggen dat ik gratis werk. In plaats van euro’s is waardering in natura of diensten ook mogelijk. Het moet dan uiteraard wel iets zijn dat voor mij ook waardevol is. Enkele suggesties vind je hier in mijn verlanglijstje.

Soms is het zelfs achteraf lastig vast te stellen wat het behaalde resultaat nu waard is. Dan ondersteun ik je graag daarbij. Voor elke dienst heb ik een toegespitste ‘Eerste Hulp bij Waardebepaling o.b.v. behaald resultaat’.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: