Lezing Slimmer Werken

Slimmer

Druk druk druk

Druk, druk, druk. Veel te druk om je droom te kunnen realiseren. Maar veel taken kun je slimmer uitvoeren. Daardoor word je weer baas over je eigen tijd.

Slimmer werken begint met bewustwording. Wat doe ik eigenlijk? Waarom doe ik dat en waarom op deze manier? Nadenken over je werk, in plaats van steeds aan je werk te denken levert veel inzicht op over hoe het slimmer kan. Daarna is het relatief eenvoudig om een aantal slimmer-werken-technieken te leren kennen en gebruiken. Daarmee bespaar je tot wel 20% van je tijd.

Bij de lezing Slimmer Werken krijg je eerst de gelegenheid om over je werk na te denken. Daarna richten we de blik op de slimmer-werken-technieken, waarvan je er een aantal leert kennen en toepassen.


Slimmer Werken boek je voor € 75,= per groep. Ik geef de lezing dan in een informele setting, bv. aan jouw keukentafel of een kleine zaal. Jij regelt alle randvoorwaarden en zorgt voor een publiek. De randvoorwaarden die jij moet regelen zijn:

  • Een aantal geïnteresseerden.
  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag overigens ook 😉
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.

ContactJe kunt de randvoorwaarden ook door mij laten regelen. Op basis van een offerte regel ik dan een locatie, materialen, catering en natuurlijk mijn lezing. Ook wanneer je deze lezing voor een groot publiek wilt organiseren maak ik graag een offerte. Ik stem mijn lezing af op het publiek en voor een groot publiek heb ik meer voorbereidingstijd nodig. Neem contact met me  op. Klik op de groene button met de envelop en vul het contactformulier in.

%d bloggers liken dit: