Workshop – Realiseer je Droom!

Realiseer je Droom!

realiseer jouw droom!
Realiseer je Droom!

Je droom realiseren, dat wil toch iedereen? Maar vaak lijkt je droom onbereikbaar, onrealistisch of onmogelijk. Toch kan iedereen zijn of haar droom realiseren!

Een droom realiseren kost vaak veel tijd en energie. In de workshop Realiseer je Droom! pas je de Weg van de Minste Weerstand toe op het realiseren van je droom. Omdat het realiseren van je droom je op deze manier energie gaat opleveren, is niets meer onmogelijk.

Tijdens de workshop leer je op een actieve manier hoe je jouw droom realiseert via de Weg van de Minste Weerstand. Na afloop heb je alle onderdelen die daarbij nodig zijn leren kennen én heb je deze ook op verschillende manieren toegepast op jouw droom.

De workshop bestaat uit drie hele dagen of 12 dagdelen, telkens met een tussentijd van ten minste een week. In die week pas je wat je tijdens de workshopdag of -avond geleerd hebt toe in je dagelijkse activiteiten. Elke workshopdag komen steeds alle onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand aan de orde. Bij de dagdelen besteden we steeds aandacht aan één onderdeel. Steeds op een dieper toepassingsniveau.

Tijdens deze workshop is af en toe een computer nodig. In principe is dat je eigen laptop, iPad of ander device naar keuze. Eventueel kunnen er voor de workshop ook computers geregeld worden. Internetverbinding is essentieel.


Realiseer je Droom! boek je voor 3600,= per groep. Ik geef de workshop dan in een informele setting, bv. aan jouw keukentafel of een kleine zaal. Jij regelt alle randvoorwaarden en zorgt voor een publiek. De randvoorwaarden die jij moet regelen zijn:

 • Een aantal geïnteresseerden (het maximum aantal deelnemers is 12).
 • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag overigens ook 😉
 • De catering.
 • Digitale verspreiding van het werkboek “De Weg  van de Minste Weerstand”.
 • Een internetaansluiting (wifi).
 • Een beamer of ander presentatiemiddel.

Je kContactunt de randvoorwaarden ook door mij laten regelen. Op basis van een offerte regel ik dan een locatie, materialen, catering en natuurlijk de workshop. Neem contact met me  op. Klik op de groene button met de envelop en vul het contactformulier in.

Het is ook mogelijk om de onderdelen van workshop los te boeken. Per dag is de prijs € 1400,= en per dagdeel boek je de workshop voor € 800,= per groep. We bepalen dan in overleg welke onderdelen delen voor jouw groep specifiek van belang zijn en welke onderdelen we laten vervallen.

De onderdelen zijn, bij een verdeling in dagdelen dagen:

 1. Kennismaken met jouw Droom.
 2. Concretiseren van jouw Droom.
 3. Jouw Droom in jouw dagelijkse werkelijkheid.
 4. Kennismaken met Effectiviteit.
 5. Concretiseren van Effectiviteit.
 6. Effectiviteit in jouw dagelijkse werkelijkheid.
 7. Kennismaken met Netwerken.
 8. Concretiseren van jouw Netwerk.
 9. Toepassen van Netwerken in jouw dagelijkse werkelijkheid.
 10. Kennismaken met Slimmer Werken.
 11. Concretiseren van Slimmer Werken.
 12. Toepassen van Slimmer Werken in jouw dagelijkse werkelijkheid.

Bij een onderverdeling in dagen gaat het om:

 1. Kennismaken met de vier onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand:
  • jouw Droom,
  • de Effecten die het realiseren van die droom zullen hebben,
  • die effecten behalen via jouw Netwerk
  • door Slimmer Werken tijd maken om jouw Droom te realiseren.
 2. Concretiseren van die vier onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand (Droom, Effecten, Netwerken en Slimmer Werken).
 3. Toepassen van die vier onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand (Droom, Effecten, Netwerken en Slimmer Werken) in jouw dagelijkse werkelijkheid.