Effecten

Hij vraagt altijd de juiste dingen waardoor ik de energie vind om verder te gaan

Margot-Verleg-e1481730079914-150x150Bij de ontwikkeling van mijn bedrijf TrusttheSource is Erwin er altijd voor mij geweest. Zijn rol daarin verschilt regelmatig. Het ene moment fungeert hij als personal coach, dan weer als klankbord of als adviseur en vaak een vriend. Hij vraagt altijd de juiste dingen waardoor ik de energie vind om verder te gaan. Geen ander had dit voor mij kunnen betekenen.

Margot Verleg, founder van TrusttheSource


Mijn positieve en realistische handlanger

Grace-e1501329247901De reden dat ik persoonlijk het traject heel goed vond en elk ander zou aanraden is het feit dat het net lijkt alsof je het voor je plezier doet. Erwin was ontzettend betrokken bij het geheel en wist het zakelijke perfect te combineren met het persoonlijke. Hij nam de tijd en het maakte niet uit wat, alles was bespreekbaar en Erwin ging er met respect mee om. Mijn wensen, dromen, angsten en beweegredenen kon ik vrij uiten. Ik had persoonlijk het gevoel dat ik er niet meer alleen voor stond. Als ik iets tegenkwam wist ik dat ik dat bij de volgende sessie kon bespreken. Tussentijds mailen was ook mogelijk. Misschien heel in het kort gezegd: Erwin was mijn positieve, maar toch zeer realistische, handlanger.  En dat was voor mij wat ik op dat moment nodig had.


De realisatie van mijn droom is een stuk dichterbij dan ik dacht!

Anne-300x300In juni heb ik een workshop gevold bij Erwin. Voor mij waren dromen eerder niet voor niets ‘dromen’, je wil het maar je hebt het niet! Erwin liet mij echter op een andere manier nadenken over mijn droom, en nu zie ik in dat de realisatie ervan een stuk dichter bij is dan ik dacht! Zijn cursus is prettig: heldere opzet, leuke opdrachten en de interactie met medecursisten is ook prettig. Erwin kent veel goede boeken en artikelen als je meer wilt weten over bepaalde onderwerken. Bedankt voor een top workshop!:)

Anne von Gleich


Van droom tot werkelijkheid

J-en-f-e1501329298514De Dreams Matter sessie van Erwin is een zeer interessante- en leerzame sessie waarbij je handvatten krijgt om je droom te realiseren. Daarnaast geeft het de concrete stappen weer om je droom te realiseren. De stappen maakt het over- en inzichtelijk. De sessie heeft ervoor gezorgd dat onze dromen veel dichterbij zijn gekomen en we weten op wat voor manier we deze kunnen realiseren. Van droom tot werkelijkheid, Erwin maakt dat je je dromen waar kunt gaan maken.

Jonathan Schaap en Ferrick van Dongen, Creatieve Weg.


Praktische en realistische manier om je dromen waar te maken

Elsbeth-Bunschoten-e1501329289868Samen met enkele leden van Creatieve Weg heb ik een workshop mogen volgen van Erwin, waarin het thema eigenlijk de naam van het bedrijf vertegenwoordigd; ‘hoe maak je je dromen waar’ (het eerste dagdeel van de cursus ‘Realiseer je Droom!). Met een concreet stappenplan werkten we samen met Erwin naar een praktische en realistische manier om je dromen waar te maken. De sfeer is gemoedelijk, maar niet minder inhoudelijk en ik had vooraf niet gedacht dat ik er zoveel aan zou hebben. De aangeleerde technieken zijn ook buiten de workshop goed toepasbaar en geven je de motivatie en handvatten om te doen wat je echt wilt bereiken.

Elsbeth Bunschoten


Verkenningstocht, samen en individueel

Lutske-e1501329278211De workshop Realiseer je droom  van Erwin de Beer was voor alle deelnemers een heel individueel proces waarin onbekende feiten en weetjes verduidelijkt werden. De verschillende deelnemers kregen inzicht te krijgen van de eigen wensen en inspireerden daarnaast anderen om acties en middelen te bedenken die zij zouden kunnen inzetten. Verrassend: zo, onder supervisie van Erwin, deze verkenningstocht te maken zowel samen als individueel.

Lutske Pultrum


Aanpak die voor mij werkt 🙂

LJ-300x300Ik heb Erwin ontmoet bij een creatieve sessie van de Creatieve Weg  waaraan ik deelnam in opdracht voor de Hanzehogeschool Groningen. Later werd ik via dezelfde weg uitgenodigd voor een sessie voor Dreams Matter.  Hierdoor mocht ik  de inspirerende workshop van Erwin ‘Realiseer je Droom via de Weg van de Minste Weerstand’ volgen. Hij heeft mij laten ervaren wat mijn wens is en hoe ik die, op een manier die mij energie geeft, in vervulling kan laten gaan. De persoonlijke aanpak en rustige overkomen van Erwin werkt voor mij.

Louwrens-Jan Ozinga


Na een paar sessies als een concreet actieplan

Toen ik Erwin leerde kennen had ik een redelijk beeld van mijn nieuwe droombaan maar was ik niet succesvol in het vinden er van. Met de hulp van Erwin zijn mijn ideeën, wensen en belemmeringen in een goed omlijnd, realistisch plaatje gevat. Vervolgens hebben we gewerkt aan de aanpak. Door de gerichte vraagstelling van Erwin had ik na een paar sessies al een concreet actieplan. Hiermee kon ik gestructureerd invulling geven aan mijn zoektocht. En omdat de acties aansluiten bij de manier waarop ik werk en denk, kosten ze me geen enkele moeite. Sterker nog, ze leveren me juist energie op! Een slimme aanpak van Erwin. En door zijn rustige uitstraling is hij een plezierige coach om mee te werken.

L.


Verrassende opening 

Portret_Tieneke_NTZ_Ds_Vischerprijs_Claire_Bontje_web-6048-300x300De Agile/SCRUM-workshop die ik bij Erwin volgde, had een verrassende opening waardoor iedereen goed loskwam. Je kon merken dat hij goed had nagedacht over het doel en welke werkvormen daarbij passen. Door de open en prettige manier waarop hij de workshop leidde, kwam iedereen aan bod. Ik heb echt erváren hoe effectief en prettig het is om in kleine iteraties naar een doel toe te werken en steeds te evalueren waar het nog beter kan.

Tieneke Verheijen, uitgeefprofessional


Erwin de Beer

Mijn droom: mensen inspireren om hùn droom te realiseren

Dreams Matter

Met Dreams Matter help ik jou bij het vinden van jouw route op
de Weg van de Minste Weerstand

Neem contact op

erwindebeer@gmail.com
+31 629334563
Of maak hier direct een afspraak