Personal Coaching

Coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken voer ik face-2-face op een locatie van jouw keuze. Ik kom dus naar jou toe, of naar de plek die jij kiest. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook in een andere ruimte die jij regelt. Of misschien houd je van de natuur en spreken af onder een statige eikenboom, zoals de oude Grieken dat deden. Het voordeel van een gesprek is de directe interactie.

Bij de gesprekken bedenken we vooraf samen wat het onderwerp van het gesprek zal zijn. Tijdens het gesprek stel ik je allerlei vragen om je te laten nadenken over dat onderwerp en ik laat je ook oefeningetjes doen waardoor je je bewust wordt van het gevoel dat je erbij hebt. Zo ontdekken we samen welke blokkades jij tegenkomt. Daar loods ik je dan omheen en, zoals een loods tijdelijk op een schip komt, verlaat ik jouw schip weer zodra je de open zee hebt bereikt.

Ik leg alles vast in een coachingsboek, waarin ik ook de analyse van het gesprek beschrijf. Dat krijg je dan enkele dagen na het gesprek toegestuurd. In het coachingsboek staat dan ook een voorbereidingsopdracht voor het volgende gesprek.

E-mail coaching

Uit onderzoek naar ervaringen is gebleken dat e-mail coaching even goed werkt als traditionele coachingsgesprekken. Op afstand heeft daarbij een aantal praktische voordelen. Er is bijvoorbeeld geen reistijd en de interactie wordt direct vastgelegd, zodat je nog eens wat terug kunt lezen.

E-mail coaching is meer gericht op doen dan op bespreken. Bij e-mail coaching werk je zelfstandig aan opdrachten. Die opdrachten zet ik in een coachingsboek waarin jij de uitwerking en resultaten van een opdracht weergeeft. Die uitwerking analyseer ik, waarna ik het coachingsboek weer naar jou toestuur. Ook staat de nieuwe opdracht dan in het coachingsboek.

Via WhatsApp

Voor hulp precies op het moment dat jij het nodig hebt gebruik ik WhatsApp. Vaak is een kort WahtsApp gesprek met de mogelijkheid direct je hart te luchten op het juiste moment genoeg om je snel om een acute blokkade heen te loodsen. Soms is er op dat moment maar heel klein zetje aan het stuurwiel nodig om te voorkomen dat je in ondiep water terecht komt. Daarom kun je, binnen redelijke grenzen, via WhatsApp op elk moment een beroep op me doen. Als je een acute blokkade tegenkomt stuur je me een appje. In een kort WhatsApp gesprek loods ik je er dan real time omheen.

Voorwaarden

Ik geef de workshop dan in een informele setting, bv. aan jouw keukentafel of een kleine zaal. Jij regelt alle randvoorwaarden en zorgt voor een publiek. De randvoorwaarden die jij moet regelen zijn:

  • Een aantal geïnteresseerden (maximaal 12).
  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag overigens ook 😉
  • De catering.
  • Digitale verspreiding van het werkboek “Net andersom Netwerken”.
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.

Prijzen

  • Gesprekken: € 50,= per uur, exclusief reiskosten maar inclusief een coachingsboek en een uitgebreide analyse na elk gesprek.
  • E-mail coaching: € 25,= per mail die ik je stuur, inclusief een coachingsboek en analyses.
  • Via WhatsApp: € 10,= per kort gesprek.

Gratis intakegesprek

Het intakegesprek is uiteraard gratis. We maken kennis met elkaar en met jouw coachingsvraag. Ook maak je kennis met een van mijn Dreams Matter coachingsoefeningen. Na dat intakegesprek weet je precies wat je kunt verwachten van een Dreams Matter Personal Coachingstraject en kun je beslissen of je mij een tijdje aan boord wilt hebben als loods.

Neem dus snel contact met me op om jouw gratis intakegesprek te plannen:
erwindebeer@gmail.com; tel: +31 629334563 of maak een online afspraak.