Online netwerken

Een digitale informatierivier

Informatierivier

Infornatierivier

Een netwerk van 80.000 contacten onderhoud je niet zomaar. Gelukkig sta je niet alleen en verzorgt elk lid van het netwerk een deel. Gemiddeld ben je als netwerklid dus verantwoordelijk voor 1/80.000 deel van de informatie. De rest doet de rest.

Vooral door online social networks is het bij elkaar brengen van veel kleine informatiestroompjes heel gemakkelijk geworden. De afgelopen jaren is er op internet zo een ontzettend grote rivier van informatie ontstaan uit al die kleine beekjes.

Als je online netwerken wilt inzetten om je droom te realiseren kan ik je daarbij helpen. Neem contact met me op.


 

Meer informatie

Voor veel mensen is die rivier zo immens dat ze heel huiverig zijn voor online netwerken. Ze zijn bang om in de informatie te verdrinken. De truc is om die informatierivier te zien als een echte rivier. Je weet waar de rivier is, gooit er zo af en toe wat informatie in en haalt er een slokje informatie uit wanneer je dorst hebt. Probeer niet de hele rivier op te drinken, want dan verdrink je.

Behalve van de rivier drinken kun je soms ook gewoon van het uitzicht genieten. Ik surf regelmatig op internet zonder een ander doel dan genieten van wat ik lees, zie en hoor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: