Individuele begeleiding

Een loods naar open zee

Loodsen

Loodsen

Ik kan je op diverse manieren begeleiden op de Weg van de Minste Weerstand. Zoals een loods op een schip kom ik een tijdje bij je aan boord. Ik loods je om de ondieptes heen en zodra je de open zee hebt bereikt, vaar je zelf weer verder.

Dat kan traditioneel, via coachingsgesprekken, maar ook op afstand. Op vooraf afgesproken tijdstippen of precies op het moment dat jij er behoefte aan hebt.

Neem nu contact met me op, zodat ik je naar de realisatie van jouw droom kan gaan loodsen.


Meer informatie

Traditionele coachingsgesprekken

Coachingsgesprekken voer ik altijd op een plek waar jij je thuis voelt. Ik kom dus naar jou toe, of naar de plek die jij kiest. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook in een openbare gelegenheid. Of misschien houd je van de natuur en spreken af onder een statige eikenboom, zoals de oude Grieken dat deden. Het voordeel van een coachingsgesprek is de directe interactie.

Coaching op afstand

Uit onderzoek naar ervaringen is gebleken dat coachen op afstand even goed werkt als traditionele coachingsgesprekken. Op afstand heeft daarbij een aantal praktische voordelen. Er is bijvoorbeeld geen reistijd en de interactie wordt – als je dat wilt – direct vastgelegd, zodat je nog eens wat terug kunt lezen. Begeleiding op afstand kan bijvoorbeeld via e-mail of MSN, maar ik kan je ook telefonisch begeleiden.

Coaching op jouw moment

Nog veel belangrijker dan de vorm is het tijdstip waarop ik je begeleid. Soms is er op het juiste moment maar heel klein zetje aan het stuurwiel nodig om te voorkomen dat je in ondiep water terecht komt. Daarom kun je, binnen redelijke grenzen, op elk moment een beroep op me doen. SMS of twitter zijn daar erg geschikt voor.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: