Online efficiënt met ICT

Gebruik je computer handiger!

Dat kan beter!
Dat kan beter!

Iedereen heeft tegenwoordig een computer, vaak zelfs meer dan één. Maar veel mensen weten niet hoe je dat moderne ding handig gebruikt. Dat hebben we tenslotte niet geleerd op school.

Dus… puilt de mail uit de inbox, zijn documenten op de harde schijf onvindbaar of staan ze net op de andere computer, ziet je desktop eruit zoals op het plaatje hiernaast en worden allerlei standaard teksten steeds weer ingetypt, terwijl dat ook automatisch kan.

Ik ondersteun je online om je computer(s) beter te leren bedienen. Neem nu contact met me op om een eerste online afspraak te maken.


 

Hoe werkt dat dan?

Via Windows Live Messenger (MSN) maken we contact. MSN heeft een functie “hulp op afstand” waarmee ik meekijken op jouw computer. Samen analyseren we de manier waarop jij je computer gebruikt en ik laat je zien hoe dat handiger kan. Uiteraard houd je zelf de controle en kun je op elk moment de meekijkverbinding verbreken.

Na zo’n sessie heb je niet alleen een handige werkwijze geleerd maar is je computer ook direct handiger ingericht. Indien nodig beschik je dan ook over (gratis) tooltjes die jouw computerleven prettiger maken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: