Netwerk oogst

Geven en krijgen

Geven en krijgen
Geven en krijgen

Als je je netwerk met de netwerkdriehoek goed onderhoudt, kun je er veel uit oogsten.

Kennis en informatie die je aan je netwerk geeft, komt vele malen vergroot en verrijkt weer bij je terug. Theoretisch tot wel 80.000 keer, maar zelfs als je maar iets meer dan 1% van die theorie weet te realiseren krijg je 1000 maal zoveel informatie terug als je geeft. Netwerken is geen kwestie van geven en nemen, maar van geven en krijgen!

Wil je ook ontdekken hoe je geven en nemen om kunt buigen in geven en krijgen? Neem dan contact met me op.


 

Meer informatie

Heel veel van die informatie is erg waardevol als je je droom wilt realiseren. Het is informatie van mensen die óók een droom aan het realiseren zijn. Hun ervaring kan jou helpen om valkuilen te omzeilen en handige binnendoor weggetjes te ontdekken. Met hun kennis vlieg je over de hindernissen heen.

Mijn eerste netwerkoogst bestond uit een verzameling sites over (digitale) didactiek. Het opzetten daavan was een adviesopdracht en bijna alle links heb ik via mijn netwerk gekregen. Het enige dat nog moest gebeuren was beoordelen welke voldoende pasten bij de opdracht. Maar de oogst kan bijvoorbeeld ook bestaan uit nieuwe ideeën, efficiënte werkwijzen of betrouwbare partners.

Voor een rijke oogst is het nodig om je netwerk duidelijk te maken wat je wilt. Wees niet bang om te vragen en vraag op zo’n manier dat je netwerk ziet hoe belangrijk het voor je is. Deel je droom, toekomstbeeld of doel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: