Workshop Net andersom Netwerken

Netwerken

Elkaar helpen

”Mensen hebben contact met elkaar, geven aandacht aan elkaar en helpen elkaar wanneer dat nodig is. Het gaat over je persoonlijke contacten met al die mensen, en dan vooral de informele contacten.” — Rob van Eeden.

Toch hebben veel mensen een aversie tegen netwerken. Dat komt door een andere visie op netwerken: “Business networking […] has to be mutually beneficial […] to work” (http://ezinearticles.com/?How-to-Be-a-Better-Business-Networker)

Bij Net andersom Netwerken, of social networking gaat het juist niet om een direct wederzijds voordeel. Elkaar helpen gebeurt niet op hetzelfde moment in twee richtingen. Het gaat om contacten met al die mensen en niet het 1-op-1 contact dat ontstaat uit het uitwisselen van visitekaartjes.

Bij de workshop Net andersom Netwerken maak je kennis met de gouden netwerkdriehoek “geven – vragen – bedanken” van Rob van Eeden. Je leert hoe je je netwerk in kaart kunt brengen, wat je hen zou kunnen geven en denkt na over wat je ze kunt vragen. Je verbetert je netwerkvaardigheid en leert ook (beter) online netwerken.


Net andersom Netwerken boek je voor € 600,= per groep. Ik geef de workshop dan in een informele setting, bv. aan jouw keukentafel of een kleine zaal. Jij regelt alle randvoorwaarden en zorgt voor een publiek. De randvoorwaarden die jij moet regelen zijn:

  • Een aantal geïnteresseerden (maximaal 12).
  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag overigens ook 😉
  • De catering.
  • Digitale verspreiding van het werkboek “Net andersom Netwerken”.
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.

ContactJe kunt de randvoorwaarden ook door mij laten regelen. Op basis van een offerte regel ik dan een locatie, materialen, catering en natuurlijk de workshop. Neem contact met me  op. Klik op de groene button met de envelop en vul het contactformulier in.

%d bloggers liken dit: