Mijn droom

… is inspireren

Realiseer je droom

Realiseer je droom!

Mijn droom is dat duizenden mensen geïnspireerd raken om hùn droom te gaan realiseren, en dat ik een aantal van die mensen daarbij mag ondersteunen.

Die droom heb ik nog niet zo heel lang, want dromen veranderen in de tijd. Wel ben ik er altijd in geslaagd om in mijn loopbaan mijn dromen te realiseren. Iedere keer was de sleutel een heldere droom, die ik aan veel mensen kon doorvertellen.

Ik begon met werken toen ik 25 was, nadat ik in een rustig tempo mijn studie had afgerond. Mijn droom was toen nog niet helder en ik begon met een baan als onderzoeker. Na 2,5 jaar wist ik dat ik het onderwijs in wilde. Ik begon als docent op de Hanzehogeschool Groningen.

Na 3 jaar begon ik te dromen van contractactiviteiten en niet veel later was ik daar coördinator van. Weer later begon onderwijsontwikkeling in mijn dromen een rol te spelen, en werd ik adviseur en projectleider voor de ontwikkeling van nieuwe onderwijsconcepten.

Mijn droom vervolgde met het verlangen om in die onderwijsconcepten ook social media te gaan toepassen en… kort daarna kreeg ik de vraag om de opleiding Facility Management precies daarbij te gaan ondersteun.

Ik ben nu net voorbij de helft van mijn loopbaan. Een mooi moment om mijn nieuwste droom te gaan realiseren, want de tweede helft is altijd spannender en meestal interessanter dan de eerste helft. Ik weet zeker dàt het me gaat lukken (vandaar ook de quote van Paulo Coelho op deze pagina), ik ben wel heel benieuwd hoé het me gaat lukken 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: