Coaching: een loods naar open zee

individuele coaching

Coaching

Met coaching help ik je via gesprekken of online via mail, skype of telefoon bij het vinden van de Weg van de Minste Weerstand. Zoals een loods op een schip kom ik een tijdje bij je aan boord. Ik loods je om de ondieptes heen en zodra je de open zee hebt bereikt, vaar je zelf weer verder.

Klik op de afbeelding rechts voor meer informatie over coaching, of neem contact met me op voor een gratis en vrijblijvend intakegesprek.


Workshops: samen werken aan je droom

Samen werken, samenwerken

Workshops

In mijn workshops leer je in een kleine groep een vaardigheid waarmee de realisatie van je droom dichterbij komt. Bij een workshop werk je samen aan een resultaat voor ieder individueel.

Klik op de afbeelding rechts voor een overzicht van de standaard workshops die ik verzorg, of boek direct een workshop voor jou en je vrienden of collega’s Standaard workshops kan ik in beperkte mate afstemmen op de deelnemers, maar ik kan ook een maatwerk workshop je samenstellen die volledig is afgestemd op de deelnemers.


Lezingen: pure inspiratie

Lezingen
Lezingen

Je kunt me boeken voor het geven van lezingen over alle onderwerpen op deze site. Hoewel het onderwerp van een lezing hetzelfde kan zijn als van een workshop, is het effect anders: “Pure inspiratie, ik kwam moe maar ging vol energie weer weg” aldus één van de aanwezigen. Mijn lezingen zijn er dan ook vooral gericht om een grotere groep te inspireren.

Klik op de afbeelding rechts voor een overzicht van de standaardlezingen die ik kan verzorgen of boek me direct voor een lezing voor jouw publiek. Standaard lezingen kan ik in beperkte mate afstemmen op het publiek in de zaal, maar ik kan ook een maatwerk lezing je samenstellen die volledig is afgestemd op het publiek in de zaal.


 Aan de slag met mijn kennis

Kennis

Kennis

Onder het menu “DE WEG VAN DE MINSTE WEERSTAND” heb ik mijn kennis over het realiseren van je droom via de Weg van de Minste Weerstand samengevat. Daar vind je pagina’s over:

  • Hoe je je droom kunt verduidelijken en realiseren.
  • Hoe je er achter komt welke effecten je met je droom wilt bereiken.
  • Hoe je daarbij hulp kunt krijgen uit je netwerk.
  • Hoe je door efficiënt te werken tijd kunt maken om aan je droom te kunnen werken.
%d bloggers liken dit: