Lezing Geluk is een Keuze

Geluk

Geluk

“Alles kan een mens worden ontnomen, behalve de allerlaatste menselijke vrijheid: de keuze om onder alle omstandigheden zijn eigen houding te bepalen, zijn eigen weg te kiezen” Uit De zin van het bestaan door Viktor Frankl, die Auschwitz overleefde.

Onze werkelijkheid wordt gevormd door onze gedachten, onze eigen houding. Omdat je –zoals Viktor Frankl onder de meest erbarmelijke omstandigheden ontdekte- onder alle omstandigheden je eigen houding kunt bepalen, kun je onder alle omstandigheden kiezen om gelukkig te zijn.

Overigens is gelukkig zijn iets anders dan blij zijn. Je kunt heel gelukkig zijn maar soms toch niet blij. Bijvoorbeeld wanneer je iets vervelends overkomt.

Bij de lezing Geluk is een Keuze ontdek je dat je inderdaad onder alle omstandigheden kunt kiezen voor geluk. Ook ontdek je dat gelukkig zijn iets anders is dan blij zijn.


Geluk is een Keuze boek je voor € 50,= per groep. Ik geef de lezing dan in een informele setting, bv. aan jouw keukentafel of een kleine zaal. Jij regelt alle randvoorwaarden en zorgt voor een publiek. De randvoorwaarden die jij moet regelen zijn:

  • Een aantal geïnteresseerden.
  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag overigens ook 😉
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.

ContactJe kunt de randvoorwaarden ook door mij laten regelen. Op basis van een offerte regel ik dan een locatie, materialen, catering en natuurlijk mijn lezing. Ook wanneer je deze lezing voor een groot publiek wilt organiseren maak ik graag een offerte. Ik stem mijn lezing af op het publiek en voor een groot publiek heb ik meer voorbereidingstijd nodig. Neem contact met me  op. Klik op de groene button met de envelop en vul het contactformulier in.

%d bloggers liken dit: