Gefeliciteerd met je beslissing!

Jij gaat je Droom realiseren! Of je wens, je verlangen, je doel, je …

Er zijn verschillende woorden waarmee je dat wat je wilt realiseren kunt omschrijven. Ik gebruik daar “jouw Droom” voor. Als jij liever een ander woord gebruikt is dat natuurlijk prima. Maar je Droom realiseren is soms zo makkelijk nog niet. Met wat ondersteuning wordt het een stuk gemakkelijker.

en laat mij je ondersteunen bij het realiseren!

Dit is daarbij mijn aanpak

Bij mijn ondersteuning gebruik ik de vier elementen van de Weg van de Minste Weerstand. Alle vier zijn ze gericht op het creëren van energie. Die vier elementen zijn:

  • Je Droom
  • De effecten die je wilt bereiken met je Droom
  • Je netwerk
  • Efficiënt werken
realiseer jouw droom!

Het belangrijkste kenmerk van de Weg van de Minste Weerstand is dat het een aanpak is die geen energie kost, maar juist energie oplevert, want: “Als het je energie kost, doe je iets niet goed. Doe het dan anders.” Ik help je om manieren te vinden om ‘het anders te doen’.

De Weg van de Minste Weerstand

De weg van de Minste Weerstand

Ik help je om de vier elementen van de Weg van de Minste Weerstand te leren gebruiken. Zodat ze jouw energie geven om je droom te realiseren:

Ik leer je je Droom te verhelderen. Het wordt dan gemakkelijker om je energie precies op je droom te richten en niet op allerlei zaken die je van je droom afleiden.

Samen met mij onderzoek je welke effecten je wilt bereiken met je droom en werk je aan één effect per keer. Die focus kost minder energie.

Je ontdekt wie in je netwerk al weet hoe je die effecten realiseert, zodat jij de valkuilen kunt omzeilen.

Samen gaan we je dagelijkse werk efficiënter in te richten, zodat je tijd overhoudt om aan je het realiseren van droom te werken.


Coachen op
energie

Coaching is een “vorm van persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één-op-één-relatie. De gecoachte leert, de coach ondersteunt dit leerproces” (Wikipedia).

Ergens loop je tegen een blokkade aan. Een coach ondersteunt je om die blokkade te ontdekken, te onderzoeken en op te ruimen. Dat proces kost vaak veel energie.

Ik doe dat anders. Ik laat de blokkade gewoon intact en loods je er omheen. Dat is de Weg van de Minste Weerstand.

Het levert minder stress op dan een blokkade opruimen en daardoor krijg je energie. Energie om verder te gaan.

Maar ik kan je ook helpen om nieuwe energie te ontdekken. Krachtige energiebronnen, gewoon in je eigen lichaam.


Werken vanuit
je intuïtie

Je lichaam is gevoelig voor verschillende signalen, de meeste daarvan verwerk je onbewust. Andere signalen verwerk je bewust. Samen vormen ze je intuïtie.

Intuïtie zit dus in je hele lichaam, in je Hart, je Hoofd en je Handen. Intuïtief weet je vaak precies wat je nodig hebt of wat er moet gebeuren. Intuïtie is bij mijn aanpak daarom erg belangrijk.

Daarbij ga ik er vanuit dat wat je voelt met je hart, denkt met je hoofd en doet met je handen alle drie even belangrijk zijn:

Hart: welke Droom wil je realiseren?
Hoofd: welke kennis heb je nodig?
Handen: en welke vaardigheden?

Als wat je denkt met je hoof klopt met wat je voelt met je hart, is wat je doet met je handen altijd raak. Stem dat op elkaar af, met mijn ondersteuning.

Jij hebt besloten dat je je Droom wilt realiseren, anders zou je niet op deze pagina gekomen zijn. Maar wat wil je nu precies gaan doen? Welke kennis heb je al en wat mist er nog? En hoe pas je die kennis vervolgens toe? Ik ondersteun je bij het vinden van de antwoorden. Mijn ondersteuning is vooral gericht op jouw energie en op jouw intuïtie. Maar ook is er aandacht voor technieken om je Droom ook echt voor elkaar te krijgen.

Erwin de Beer

Mijn droom: mensen inspireren om hùn droom te realiseren

Dreams Matter

Met Dreams Matter help ik jou bij het vinden van jouw route op
de Weg van de Minste Weerstand

Neem contact op

erwindebeer@gmail.com
+31 629334563
Of maak hier direct een afspraak