Waarom Dreams Matter?

De wereld verandert in hoog tempo. Steeds meer mensen, en ondertussen ook steeds meer organisaties (want mensen vormen organisaties) komen tot de ontdekking dat de oude concepten niet meer goed genoeg werken. Maar door die grote hoeveelheid veranderingen en door de snelheid waarmee ze zich voltrekken wordt het steeds lastiger om wat je denkt en wat je voelt op elkaar af te stemmen. Want daar heb je meestal wat tijd voor nodig. Tijd die de laatste tijd steeds meer lijkt te ontbreken. Het verzekeren van nieuwe behoeften zoals vrijheid, inspiratie en energie lijkt zo nogal lastig.

Met Dreams Matter ondersteun ik mensen individueel en in groepen bij het verzekeren van die nieuwe behoeften. Door het toepassen van de Weg van de Minste Weerstand; door te helpen bij het vinden van flexibele, creatieve en innovatieve oplossingen voor die nieuwe behoeften.


Als het energie kost…

…dan doe je iets niet goed! Je Droom realiseren kan uitdagend zijn, maar mag je nooit energie kosten. Het moet je juist energie opleveren. Als het dat niet doet, doe je iets niet goed en kun je het beter anders doen.


… doe het dan anders

Het maakt niet uit hoe je het anders doet, je herkent snel genoeg of je op de goede weg bent. Dan levert het realiseren van je droom je energie op. Kost je nieuwe aanpak je ook energie? Doe het dan weer anders.


Dreams Matter!

“If you can dream it, you can do it” zei Walt Disney. Verbeeldingskracht heb je vaak nodig om zo’n andere aanpak te bedenken. Met mijn creativiteit kan ik je helpen om jouw Weg van de Minste Weerstand te vinden.

Meer energie!

Ik ben Erwin de Beer. Mijn droom is om duizenden mensen te inspireren om hùn droom te gaan realiseren, en dat ik een aantal van die mensen daarbij mag ondersteunen. Die droom heb ik al een hele tijd en het lukt me steeds beter om die te realiseren. Inspireren, coachen en begeleiden doe ik natuurlijk via de Weg van de Minste Weerstand. Die aanpak levert mij steeds meer energie op dan het me kost en dat gun ik ook jou. Mijn energie en verbeeldingskracht zet ik graag in om jou te ondersteunen zodat ook jij jouw dromen gemakkelijker kunt realiseren. Wat je dan kunt verwachten is:

  • Echte interesse in jouw dromen, waar jij energie van krijgt
  • Een actieplan waardoor je gaat doen waar jij energie van krijgt en gaat laten wat jou energie kost
  • Verbinden van wat je denkt en wat je daarbij voelt, zodat je vanzelf de juiste dingen doet en geen energie meer verliest
  • Tijd om te genieten van het realiseren van je droom, en om inspiratie op te doen voor weer een volgende stap

Hart, hoofd en handen

Je lichaam is een geweldige bron van energie. Je kunt die energie gebruiken om jezelf mentaal en fysiek te versterken, je te concentreren en je te ontspannen. Daardoor wordt het veel gemakkelijker om de effecten die je wenst te realiseren. Maar soms lukt dat niet zomaar. Dan lijkt het of je energie wegstroomt en verdwijnt.

Vaak is dat een teken dat wat je denkt en wat je voelt niet op elkaar is afgestemd. Dan kost wat je doet je energie terwijl dat juist energie zou moeten opleveren! Hoe los je dat dan op? Hoe stem je wat je denkt -met je hoofd- en wat je voelt -met de rest van je lichaam- weer op elkaar af, zodat wat je doet -met je handen- altijd raak is?

Denken

Denken doe je met je hoofd, en je bent baas over je eigen hoofd. Wat je denkt kun je dus veranderen. Als wat je denkt niet past bij wat je voelt, pas wat je denkt dan aan.

Denken én voelen

“Als wat je denkt klopt met wat je voelt, is wat je doet en wat je zegt altijd raak”. Stem dat dus op elkaar af, door te veranderen wat je denkt of je aandacht te richten op wat je wilt voelen.

Voelen

Tijd voor jezelf

Voelen doe je met je lichaam. Wat je voelt kun je niet zomaar veranderen. Maar je kunt wel onderzoeken wat je nog meer voelt, en je aandacht richten op wat daarvan je vooral wilt voelen.

Erwin de Beer

Mijn droom: mensen inspireren om hùn droom te realiseren

Dreams Matter

Met Dreams Matter help ik jou bij het vinden van jouw route op
de Weg van de Minste Weerstand

Neem contact op

erwindebeer@gmail.com
+31 629334563
Of maak hier direct een afspraak