De Agile/Scrum Gaming Experience

Scrum

Scrum

Je wordt gevraagd om wendbaarder, flexibeler of dynamischer te worden. Een organisatie is op zoek naar meer flexibiliteit om te concurreren: agile zijn. We horen deze geluiden steeds vaker. Maar misschien ben je zelf wel agile maar jouw omgeving niet? Of je krijgt onvoldoende ruimte? En wat is agile eigenlijk? Is het een methodiek? Is het een mindset?

In de Agile/Scrum Gaming Experience maak je op een interactieve manier kennis met Agile en SCRUM. Er worden meerdere games gespeeld en je ervaart hoe het is om op een agile manier te werken. De workshop is zeer interactief en dynamisch maar besteed wel continu aandacht aan:

  1. De basisprincipes van Agile / SCRUM
  2. De mogelijkheden van Agile / SCRUM voor jouw specifieke situatie
  3. Continu verbeteren door interactie en feedback

Je ervaart hoe je op een speelse en actieve manier kunt werken. En wat die manier van werken oplevert. Zo ontdek je dat Scrum in feite “Slimmer Werken voor teams” is en daarom heel goed past in de Weg van de Minste Weerstand. Het maakt niet uit wat voor functie of rol je hebt, iedereen kan meedoen. Je wordt alleen geacht je kennis en vaardigheden met elkaar te delen.


De Agile/Scrum Gaming Experience boek je voor € 600,= per groep. Ik geef de workshop dan in een informele setting, bv. aan jouw keukentafel of een kleine zaal. Jij regelt alle randvoorwaarden en zorgt voor een publiek. De randvoorwaarden die jij moet regelen zijn:

  • Een aantal geïnteresseerden (maximaal 12).
  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag overigens ook 😉
  • De catering.
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.

ContactJe kunt de randvoorwaarden ook door mij laten regelen. Op basis van een offerte regel ik dan een locatie, materialen, catering en natuurlijk de workshop. Neem contact met me  op. Klik op de groene button met de envelop en vul het contactformulier in.

%d bloggers liken dit: