Big Five for Life

Vijf doelen om voor te leven

Big Five for Life

Big Five

Stel je eens voor dat er aan het eind van je leven een museum voor je wordt opgericht. Is dat dan een interessant museum, dat veel publiek trekt? Of is er in elke zaal ongeveer hetzelfde te zien?

Om het interessant  te maken, kun je voor jezelf een “Big Five for Life” kiezen. Vijf dingen die je gedaan wilt hebben of wilt nastreven. Door daar bewust aan te werken geef je je leven richting en zul je aan het eind niet verzuchten “had ik maar…”.

Wil jij ook een Big Five for Life? Neem dan contact met me op.


 

Meer informatie

Vraag je vervolgens niet af hoe je die vijf doelen gaat bereiken! “Hoe” impliceert een leerproces, en leren kost energie. Ooit zal je energie op zijn. Dan ben je dus wel gedwongen om het – ten minste tijdelijk – op te geven. Vraag je wèl af wie je kan helpen bij het bereken van die doelen. Iemand die zo’n doel al bereikt heeft en dus weet hoe het moet.

Meer over Big Five for Life vind je oa. in deze blogpost. Als jij of iemand die je kent mij kan helpen met het bereiken van één of meer van mijn Big Five, laat het me dan a.u.b. weten. Als je iemand wilt leren kennen die jou kan helpen bij het bereiken van jouw doelen, kan ik je daar vast mee in contact brengen. Ik ken namelijk  veel mensen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: