Personal coaching: een loods naar open zee

“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderings­mogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag” (Wikipedia).

Soms loop je bij die verandering ergens tegen een blokkade aan. Bij Dreams Matter Personal Coaching laten we die blokkade gewoon intact. Zodat je geen energie daaraan verliest en het je meer energie oplevert dan het je kost: de Weg van de Minste Weerstand. Zoals een loods op een schip kom ik een tijdje bij je aan boord. Ik loods je om de ondieptes heen en zodra je de open zee hebt bereikt, vaar je zelf weer verder.

Workshops: samen werken aan je Droom

In een Dreams Matter Workshop leer je in een kleine groep een vaardigheid waarmee de realisatie van je Droom dichterbij komt. Bij een workshop werk je samen aan een resultaat voor ieder individueel. Dreams Matter Workshops zijn altijd op maat, afgestemd op jouw Droom.

Een workshop organiseer ik samen met jou. Jij bepaalt wie de deelnemers zijn, want alleen met mensen die jij kiest levert een workshop je meer energie op dan het je kost: de Weg van de Minste Weerstand. Jij regelt de locatie en de catering. Ik zorg voor de inhoud, die ik natuurlijk vooraf met je afstem. Om een optimaal effectief resultaat te bereiken trek ik voor een Dreams Matter Workshop standaard een dagdeel uit.

Lean Startup: de vent en de tent

Met Dreams Matter Startup Coaching ondersteun ik startende ondernemers of ervaren ondernemers die een nieuw onderdeel aan hun bedrijf willen toevoegen. Ik coach zowel de ondernemer als de onderneming. “De tent en de vent” of “de vrouw en het gebouw”

Bij het coachen van je onderneming werk ik volgens de Lean Startup cyclus Build – Measure – Learn. Daardoor kun je met je onderneming snel een eerste “Minimal Viable Product” op de markt brengen, waarmee je meer energie krijgt dan het je kost: de Weg van de Minste Weerstand. Met deze aanpak hebben starters 3 keer zoveel kans op succes! De ondernemer, jou dus, coach ik met Dreams Matter Personal Coaching.

Waardebepaling achteraf

Waarschijnlijk is het je al opgevallen dat ik geen concrete bedragen noem zoals bijvoorbeeld mijn uurtarief. Dat komt omdat ik volledig werk op basis van waardebepaling achteraf. Na afloop van een coachingsgesprek, workshop of andere activiteit bepaal jij, en niemand anders dus ook niet ik, wat het je waard was. Zodat het je meer oplevert dan het je heeft gekost: de Weg van de Minste Weerstand. Met “Eerste Hulp bij Waardebepaling Achteraf” help ik je bij het bepalen van die waarde. Zodat je daar geen energie aan verliest.

Gratis

gratis-groen

Nog niet overtuigd? Om je een beeld te geven van mijn aanpak en de oefeningen die je kunt verwachten in een coachingstraject of workshop geef ik een twee quick scan oefeningen en een boekje gratis weg. Download ze met de knoppen hieronder.

Erwin de Beer

Mijn droom: mensen inspireren om hùn droom te realiseren

Dreams Matter

Met Dreams Matter help ik jou bij het vinden van jouw route op
de Weg van de Minste Weerstand

Neem contact op

erwindebeer@gmail.com
+31 629334563
Of maak hier direct een afspraak