80.000 Contacten

De kracht van je netwerk

Sociaal netwerk

Sociaal netwerk

Iedere volwassen Nederlander kent veel mensen. Met elkaar kennen jouw kennissen nog veel meer mensen. Die tweede cirkel van je netwerk is groot! Het verschil is even groot als jouw boekenkast t.o.v. een grote openbare bibliotheek.

Tussen al die kennissen van jouw kennissen zitten zeker mensen die je kunnen helpen om jouw droom te realiseren. Want de kracht van je netwerk zit in die tweede cirkel.

Wil jij ook leren hoe je die kracht gebruikt om je droom te realiseren? Neem dan contact met me op.


 

Meer informatie

Het aantal kennissen van een gemiddelde Nederlander varieert van 250 tot 500, en sommige mensen kennen nog veel meer mensen. Dat is de eerste cirkel van je netwerk. Al die mensen in je eerste cirkel kennen ieder ook weer 250 tot 500 mensen, de tweede cirkel van je netwerk.

Als er geen dubbele contacten in zouden zitten, bestaat die tweede cirkel  dus uit ten minste 250 x 250 = 62.500 en misschien wel 500 x 500 = 250.000 mensen. Het aantal dubbele contacten is lastig te schatten, een ruwe benadering is dat de helft dubbelingen zijn. Je tweede cirkel bestaat dus uit 30.000 tot 125.000 kennissen van kennissen. Zelf ga ik uit van een gemiddelde van 80.000. Jouw kennissen kunnen je met hen in contact brengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: