Komt er een Wensclub in Haren?

Een tijdje gelden las Kim van Steenwijk op www.devonkvanharen.nl de volgende oproep:

De Vonk van Nederland verzamelt, versterkt, verbetert en maakt jouw ideeën mogelijk. Wij zijn op zoek naar ideeën die jij bedenkt. Durf je de uitdaging aan te gaan met andere ideeën?

Ja, Kim durfde die uitdaging aan te gaan en zocht contact met mij. Haar idee was om in Haren een Wensclub te realiseren. Zo’n wensclub past natuurlijk naadloos in mijn droom. Een paar dagen later dienden Kim en ik dan ook het volgende idee in bij De Vonk van Haren:

Wensclub

Jongeren hebben dromen. Naarmate ze opgroeien blijken die niet zómaar te realiseren. De Wensclub verandert dat! Kinderen en jongeren in Haren gaan wél hun dromen realiseren. De Wensclub doet dat door:

  • Bijeenkomsten waar de leden actief netwerken, samenwerken, creatief denken, effectief werken en leren eigen talenten en die van anderen inzetten.
  • Een ondersteunend netwerk van (groot)ouders, leerkrachten, lokale ondernemers, het CJG, enz
  • Presentaties, waar de leden anderen inspireren en hun ervaringen delen met de gemeenschap.

De Wensclub versterkt de saamhorigheid tussen jongeren en verschillende generaties, en geeft zo ‘it takes a village to raise a childʼ betekenis.

Nu wordt de uitvoering van een idee door De Vonk van Haren niet zómaar mogelijk gemaakt. Het publiek bepaalt uiteindelijk welke ideeën in aanmerking komen om daadwerkelijk uitgevoerd te worden door te stemmen. Op 17 oktober, dat is aanstaande maandag, gaat de stembus open.

Vind jij ook dat de Wensclub in Haren gerealiseerd moet worden? Stem dan vanaf maandag 17 oktober op ons idee via deze link.

Geplaatst op 13 oktober 2011, in Geen categorie. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: