Proeverij

Het afgelopen jaar heb ik op uitnodiging een aantal workshops gegeven. Dat vond ik zó leuk om te doen, dat ik besloten heb om na de zomervakantie te starten met Dreams Matter workshops op basis van open inschrijving.

Om de smaak te pakken te krijgen, is er op woensdagavond 14 september een gratis proeverij. Daar kun je een klein hapje proeven van die Dreams Matter workshops. Voor elke workshop is er een typerende oefening die je zelfstandig kunt doen.

Zo’n oefening duurt 5 à 10 minuten. Er zijn doe-dingen, maar ook oefeningen die meer gericht zijn op denken of voelen. Daarnaast is er ook ruim de gelegenheid om te netwerken en om verder te praten over de workshops. Dit alles natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

Je bent vanaf 19.30 welkom, aan de Nassaulaan 27 in Groningen. Om ongeveer 20.00 geef ik een korte toelichting op het programma en de workshops. De avond duurt tot 22.00. I.v.m. de catering, wil ik je vragen om vooraf hier op LinkedIn aan te geven dat je komt.

Als je nu eigenlijk al niet kunt wachten om meer te lezen over de Dreams Matter workshops, vind je op mijn site het complete Dreams Matter workshopoverzicht. Via dit contactformulier kun je al je vragen over de workshops stellen en/of je belangstelling kenbaar maken. Dan houd ik je op de hoogte van de data en de overige ontwikkelingen.

Geplaatst op 6 augustus 2011, in Dromen, Weg van de Minste Weerstand, Workshops. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: